DESIGN EYEWEAR GROUP

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ DESIGN EYEWEAR GROUP.
Σχεδιάζουμε και εμπορευόμαστε εμβληματικές μάρκες γυαλιών, οι οποίες έχουν πωληθεί παγκοσμίως, από κορυφαίους οπτικούς, για περισσότερα από 50 χρόνια. Ο ιδιαίτερος σχεδιασμός καθορίζει το χαρτοφυλάκιο των δυναμικών εμπορικών σημάτων μας τα οποία εμπνέονται από την τέχνη, την καινοτομία και τις τάσεις της εποχής, ενώ παράλληλα προσφέρουν ιδιαίτερη αξία. Το πολυμορφικό χαρτοφυλάκιό μας αποτελείται από επτά, ξεχωριστές μάρκες.
Κάθε μια με το δικό της, μοναδικό DNA:
FACE A FACE, WOOW, Alium, ProDesign Denmark, Kilsgaard Eyewear, Inface and Nifties.

DESIGNEYEWEARGROUP.COM

Η ζωή είναι για να τη ζεις.

Υπάρχει υψηλή ενέργεια στον αέρα, μια ενέργεια που ξεσπά στην περιέργεια για την εξερεύνηση νέων δυνατοτήτων.
Κι αυτό, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν γεμάτα με αποδυναμωμένες, ουδέτερες, άχρωμες, αδιάφορες και μινιμαλιστικές εμφανίσεις.

Τώρα η ζωή είναι για να τη ζεις και εκφράζεται με υπερβολή, ζωηρά χρώματα και έντονες γραμμές.
Θέλουμε να βγούμε ξανά – μετά από πολύ καιρό σε καραντίνα.
Πλέον ο ενθουσιασμός μας δεν μπορεί να κρυφτεί.
Αν δεν είναι σε υπερθετικό βαθμό, σίγουρα τριβελίζει τη σκέψη μας.
Αν δεν είναι μια έκρηξη του μονόχρωμου,
τότε θα είναι μια τολμηρή αυστηρότητα.
Όλα είναι υπερβολικά, γεμάτα ενέργεια και θετικότητα.
Είτε θέλετε να χορέψετε τη νύχτα είτε να ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Έχουμε μια υπέρμετρη διάθεση να συναντηθούμε, να βρεθούμε ξανά έξω στον κόσμο.
Μια διάθεση να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο.
Αρπάζουμε τη στιγμή γιατί δεν υπάρχει χρόνος σαν το σήμερα.
Για ακόμα μια φορά μπορούμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, να επιτρέψουμε στη φαντασία μας να προχωρήσει δίπλα – δίπλα με λίγη δόση τρέλας.
Χωρίς κανένα όριο ή προσοχή.
Μόνο εσύ αποφασίζεις πόσο μακριά θέλεις να φτάσεις.
Και το καλύτερο είναι – ότι είμαστε όλοι στο ίδιο σκάφος, καβαλάμε το ίδιο κύμα.
Κοιτάζοντας μπροστά προς την ίδια κατεύθυνση.
Ζώντας τη ζωή μαζί.

ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ, ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ.

Για τη νέα μας συλλογή, η ταλαντούχα ομάδα σχεδιαστών της FACE À FACE εξερευνά την ποίηση του φωτός και του χρώματος, παρουσιάζοντας δημιουργίες που εμπνέονται τόσο από το σχέδιο όσο και από την καθημερινή πορεία του ήλιου κατά μήκος του ουρανού.

Κάθε νέο σχέδιο παρουσιάζει μια ιστορία εμπνευσμένη από το φως που αλλάζει κατά τη διάρκεια της μέρας: το WITTY αντιπροσωπεύει τις πρώτες ακτίνες της αυγής, το ZENIT είναι ο μεσημεριανός ήλιος, το ΝΕΟΝΝ ένα λαμπερό φωτοστέφανο, δεν σταματάμε, συνεχίζουμε. Το φως ενσωματώνεται σε κάθε μοντέλο μέσω του μοναδικού τρόπου κατασκευής του, δίνοντας ζωντάνια στα σχέδια.

Στο εργαστήριο χρωμάτων της FACE À FACE, το φως μεταμορφώνεται, προσφέροντας τη δημιουργική υπογραφή του. Νέα χρώματα προστίθενται στο νυχτερινό ουρανό. Τα χρώματα αλληλεπιδρούν, οι σκούρες αποχρώσεις φωτίζονται από έντονα χρώματα – η συνάντησή τους δημιουργεί μια έκλειψη!
Αποκλειστικά υλικά και σχέδια, μας μεταμορφώνουν με τη φωτεινή τους ενέργεια. Βιώνουμε ένα φλογερό τρεμούλιασμα όταν οι αποχρώσεις του σαφράν και της καραμέλας συναντούν το μπλε ηλεκτρίκ της βαθιάς θάλασσας, προσφέροντας ένα νέο μοτίβο χρώματος κάπου μεταξύ ζεστού και κρύου.

Χρησιμοποιώντας υλικά τελευταίας τεχνολογίας, οι σχεδιαστές επεξεργάζονται πολλαπλά χρώματα: η συλλογή αφορά την αναζήτηση του χρώματος ως ζωντανού υλικού, μια πηγή έμπνευσης για τον επανασχεδιασμό και την επανεφεύρεση των γυαλιών.

Μια ιδιόμορφη κομψότητα για μια πρωτοποριακή συλλογή: Η FACE À FACE σας προκαλεί να παίξετε με το φως και το χρώμα.

FACEAFACE-PARIS.COM

CILAOS 1 COL.9024
Η έντονη κοπή στον σκελετό προσφέρει έναν ιδιαίτερο τόνο σε αυτά τα εξαιρετικά γραμικά γυαλιά. Μια κομμένη γραμμή που γαντζώθηκε γύρω από τη περίμετρο του προσοφθάλμιου φακού και συνεχίζεται με τελείες και παύλες κατά μήκος του βραχίονα: η σειρά CILAOS καλλιεργεί πλούτο και πολυπλοκότητα, αξιοποιώντας όλη την καλλιγραφική της ενέργεια!

WITTY 2 COL.6300
Γεμάτα έμπνευση, φως και προσωπικότητα, γυαλιά που καλλιεργούν τόλμη και ζωντάνια.
Ακριβώς όπως μια επιβλητική ακτίνα του ήλιου, το χρώμα – φως διαπερνά και φωτίζει τη σειρά WITTY, δίνοντάς της γεωμετρική διάσταση: μια έγχρωμη αυλάκωση την αναδεικνύει, της δίνει όγκο ενώ επιτρέπει στα γυαλιά να σας προσφέρουν μια φωτεινή εμφάνιση.

BOCCA BLOOM 2 COL.203
Μια ακόμα πιο καινοτόμα οπτική της γεωμετρικής φύσης η οποία ενσωματώνεται στο νέο σχέδιο του εμβληματικού BOCCA: αυτά τα γυαλιά σε προκαλούν να τα προσέξεις όπως η γέννηση ενός μικρού μπουμπουκιού σε πλήρη άνθηση.
Ένας μικρός δίχρωμος πίρος αποτυπώνει όλη την εκφραστικότητα των γυαλιών: αυτή η αρχιτεκτονική λεπτομέρεια συνδέει τις απαλές καμπύλες για να αποτυπώσει καλύτερα την έκπληξη και να προσφέρει την αίσθηση της περίστασης.

NIGHT

Ανταποκριθείτε μέρα μεσημέρι στη γοητεία της νύχτας, με τα γυαλιά NIGHT!
Αυτά τα δίχρωμα γυαλιά ηλίου, τυλιγμένα με χρώμα σε ακραίο βαθμό, έχουν φαρδείς βραχίονες και ιδιαίτερο σχήμα: μια μάσκα με στιλ πασαρέλας και θηλυκό αισθησιασμό.

NEW COLLECTION AW - 2021

WOOW, TAKE A BITE OF THE BIG APPLE!

Πάντα πιο δημιουργική, θετική και άτακτη, η νέα συλλογή WOOW μας οδηγεί από την ανοιχτή θάλασσα και τον Ατλαντικό, στη φασαρία της Νέας Υόρκης.
Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Big Apple (το ψευδώνυμο της Νέας Υόρκης), η οποία καλλιεργεί τον μύθο και την υπερβολή, ως γενναιόδωρη που είναι, και τότε όλα αποκτούν υπερθετικό βαθμό: SUPER CRUSH, SUPER EDGY, SUPER CITY, SUPER DUPER, LOOK UP, ON FIRE, SPEAK EASY, RUSH HOUR, BIG APPLE…

Από το ένα μοντέλο στο άλλο, ξεδιπλώνεται μια ζωντανή, πλούσια και θετική ενέργεια: τα σχήματα αποκτούν οντότητα και καταλήγουν σε μια λεπτή και τονική γραμμή, ή διεκδικούν τον εαυτό τους και ξεδιπλώνονται σε μοντέλα με μανιώδη και ιδιαίτερη μορφή.
Από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη, η ζωντανή αυτή συλλογή, επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά, ότι έχει τη δική της άποψη κατά της κρίσης, αντιπαραθέτοντας μια παλέτα χρωμάτων που ξυπνά, ενισχύει και ηλεκτρίζει το στυλ και την ευτυχία. Τα βασικά χρώματα φλερτάρουν με διαφάνειες ή φούξια πορτοκαλί γρανίτες, ενώ το κίτρινο ή το κόκκινο φαίνεται να έρχονται κατευθείαν από την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ!

Ξεκινήστε, πάρτε μια πτήση ή βρεθείτε με έναν αγαπημένο, αυτά τα γυαλιά θα σας χαρίσουν την ενέργεια της Νέας Υόρκης, για να σηκωθείτε και να ανακαλύψετε το WOOW αποτέλεσμα.
Τολμήστε να είστε εξωφρενικοί, κομψοί, πρωτοπόροι και πλούσιοι σε συναισθήματα. Σηκωθείτε, απελευθερώστε και επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας με τη συλλογή WOOW!

Σηκωθείτε, απελευθερώστε και επαναπροσδιορίστε τον εαυτό σας με τη συλλογή WOOW!!

RUSH HOUR 1 COL.9335
Ξεχάστε τη φασαρία της πόλης με το RUSH HOUR! Το αρρενωπό αυτό μοντέλο από μέταλλο διαθέτει έναν λεπτό αλλά εντυπωσιακό σκελετό για τον σύγχρονο άνδρα που βιάζεται! Ή με άλλα λόγια, πώς να ανταποκρίνεστε και να προσαρμόζεστε στην ενέργεια της Νέας Υόρκης αποκτώντας ένα WOOW αποτέλεσμα!

LOOK UP 1 COL.0058
Πάντα να στοχεύετε ψηλότερα με το LOOK UP!
Ένα στρογγυλό και στιβαρό σχέδιο που μοιάζει σα να έχει πέσει από ψηλά, για να προσγειωθεί κυριολεκτικά στο πρόσωπό σας, ώστε να καταφέρετε να φτάσετε στον ουρανό.
Μια χαρούμενη λεπτομέρεια παρουσιάζει τα γυαλιά σαν ουράνιο τόξο, σαν ένα νεύμα προς τους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης: απλά κοιτάξτε ψηλά για να δείτε περισσότερα!

BIG APPLE 1 CO L.9713
Τραγανό σαν ένα πράσινο μήλο.
Αυτό το θηλυκό μεταλλικό σχέδιο ενθαρρύνει την υπερβολή.
Ένας φόρος τιμής στη Νέα Υόρκη και το εμβληματικό ψευδώνυμό της, BIG APPLE. Το σχέδιο παίζει με όγκους, φως και χρώματα: ή με άλλα λόγια, σας παρουσιάζει τον τρόπο να ζήσετε την ζωή στο μέγιστο βαθμό με κομψότητα, για ένα WOOW αποτέλεσμα!

ON FIRE 2 COL.1061
Εμπνευστείτε με το ON FIRE!
Αυτά τα ηλεκτρισμένα κοκάλινα γυαλιά, έχουν το άρωμα και την ενέργεια της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ: μια σπίθα ανάβει σε κάθε γωνία, ένα ανανεωμένο σχέδιο της δεκαετίας του ’70… ζωντανά γυαλιά που σας προσφέρουν τη βουή μιας ροκ συναυλίας!

SPEAK EASY 2 COL.0095
Έχετε ακούσει για την τελευταία συνήθεια της Νέας Υόρκης; Να συναντιώνται οι παρέες στο περίφημο “SPEAK EASY”, σε εκείνα τα καλά κρυμμένα μπαρ της εποχής της απαγόρευσης.
Αυτά τα ρετρό, αντρικά κοκάλινα γυαλιά αντανακλούν την αστεία πλευρά των δικών τους ονομάτων και είναι εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική και τα χρώματα των δρόμων της Νέας Υόρκης.

ALIUM

Κορυφαία κομψότητα, με ακρίβεια στις λεπτομέρειες.

Ο τέλειος συνδυασμός δύναμης και κομψότητας, η συλλογή ALIUM διαθέτει την τεχνική ακρίβεια που διαθέτουν στις λεπτομέρειες τα κοσμήματα.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή συλλογή για άνδρες, η οποία χρησιμοποιεί υλικά που έχουν επιλεγεί για τη δυναμική που εκφράζουν αλλά και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, ενώ βασίζεται σε νέες τεχνικές κατασκευής που αναδεικνύουν τη γαλλική δεξιοτεχνία:
μεντεσέδες τρισδιάστατης εκτύπωσης με αποκλειστικούς μηχανισμούς, κομψές γραμμές και έντονα χρώματα.

Τολμήστε να δείξετε αυτοπεποίθηση, στυλ και δύναμη με το ALIUM.

Νέα Συλλογή Φθινόπωρο Χειμώνας 2021

ΥΛΙΚΟ:
Σκελετός αλουμινίου και κοκάλινοι βραχίονες.
Εύκαμπτος μεντεσές Alium.

ALIUM SURF 1 COL.9620

ALIUM SURF 2 COL.9528

ALIUM SURF 3 COL.9396

ALIUM SURF Η εμβληματική κατασκευή του ALIUM ενσαρκώνεται σε ανδρικά μοντέλα: η δυναμική του σχεδίαση το καθιστά σπορ και διαχρονικό.

Στρογγυλές και ορθογώνιες γραμμές συνυπάρχουν σε εκλεπτυσμένα και κομψά χρώματα: σατινέ μπλε, φλογερό κόκκινο ματ ή μεταλλικό γαλάζιο, χρωματισμοί που αναδεικνύουν τόσο την κομψότητά τους όσο και την δική σας!

Γνωρίστε την οικογένειά μας:
#faceaface_paris
@faceafaceparis
faceaface-paris.com

#wooweyewear
@wooweyewear
wooweyewear.com

#aliumeyewear
@aliumeyewear

Design Eyewear Group
Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και την Κύπρο
Γιώργος Δούναβης
T: +30 6932 323261
E: [email protected]
www.designeyeweargroup.com

INDEPENDENT YET UNITED

Share with your friends
Previous Post

Μικροβιακή Κερατίτιδα Βακτηριακής αιτιολογίας

Next Post

Nike Vision