Nike Vision

Η σειρά οπτικών ειδών της NIKE αποκλειστικά στην Ελλάδα από την ΣΥΚΑΡΑΣ

Πιστή στο μότο “εάν έχεις σώμα, είσαι αθλητής”, η συλλογή NIKE VISION απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία, την αθλητική (ή μη) δραστηριότητα τους.

πηγή: δελτίο τύπου της εταιρείας ΣΥΚΑΡΑΣ

Αποτελείται από σκελετούς οράσεως και γυαλιά ηλίου κατασκευασμένα από υλικά όπως Τιτάνιο, Flexon και Αcetate, σε μοναδικά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε στιλ και τρόπο ζωής. Αποστολή του brand με το εμβληματικό λογότυπο, συνώνυμο της ποιότητας, είναι να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως επίσης, να εμφυσήσει έμπνευση σε αυτόν που τα φορά. Τα προϊόντα της NIKE VISION, έχουν χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, συνεισφέροντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στο μέλλον του αθλητισμού.

Οι 4 πυλώνες της νέας συλλογής

Η διαδικασία δημιουργίας της σειράς NIKE VISION, από τη μελέτη, τη σχεδίαση και την κατασκευή, μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει στα χέρια του καταναλωτή και διοπτροφόρου, βασίζεται σε 4 βασικούς πυλώνες:
• PERFORMANCE
• LIFESTYLE
• STREETWEAR
• KIDS

Τα σχέδια PERFORMANCE αφορούν τους επαγγελματίες αθλητές και τους φανατικούς του αθλητισμού, από τη συλλογή των οποίων δεν θα μπορούσε να λείπει η σειρά NIKE VISION. Δίνοντας έμφαση στην αντοχή, την άνεση και την ασφάλεια, η συλλογή προσφέρει διαφορετικότητα στους ανθρώπους του athletic eyewear.

Οι κωδικοί LIFESTYLE εμπνέουν όλους όσους αγαπούν το αθλητικό στυλ και την κουλτούρα των σπορ, επιλέγοντας casual ντύσιμο με αθλητικές αναφορές, που ταιριάζουν στον δραστήριο τρόπο ζωής τους.

Τα μοντέλα STREETWEAR θα τα συναντήσουμε στους influencers και στους fashion icons, που καθορίζουν τη μόδα και εμπνέουν τους γύρω τους, βλέποντας το καθημερινό ντύσιμο ως αφορμή για στυλιστικό statement.

Τέλος, η σειρά KIDS καλύπτει τις ανάγκες παιδιών και εφήβων, εστιάζοντας στην αυξημένη ανθεκτικότητα, το ελαφρύ υλικό κατασκευής και το νεανικό, δυναμικό στιλ.

Με αυτούς τους 4 πυλώνες, η NIKE VISION φιλοδοξεί να φέρει την επανάσταση στους σκελετούς οράσεως και στα γυαλιά ηλίου.

NIKE_7037_501
DQ0870_012

Η Nike Vision, η σειρά eyewear του πιο διάσημου brand αθλητικών ειδών στον κόσμο, με μοντέλα που αντέχουν στους ρυθμούς της σύγχρονης καθημερινότητας απευθύνονται σε όποιον θέλει να πετύχει το απόλυτα δυναμικό look είναι πλέον στην Ελλάδα κατ’ αποκλειστικότητα από την εταιρία ΣΥΚΑΡΑΣ.

NIKE 8151
DQ0999_410
DQ0922_933
NIKE 7125
NIKE 5542
NIKE 5027
NIKE 5002
NIKE 5541
Share with your friends
Previous Post

DESIGN EYEWEAR GROUP

Next Post

175 χρόνια ZEISS – 175 χρόνια καινοτομίας!