God Can’t Destroy Streetwear

Η μάρκα GCDS γνωστή και ως «GOD CAN’T DESTROY STREETWEAR» γεννήθηκε το 2015 στο διαδύκτιο, χάρη στην έξυπνη ιδέα των δύο νεαρών Ιταλών αδελφών Giordano και Giuliano. Οι αδελφοί Calza βρίσκονται ανάμεσα στους 100 νέους κάτω των 30 ετών που βοήθησαν με το ταλέντο τους στον επασχεδιασμό του επιχειρηματικού κόσμου της μόδας, του αθλητισμού, του πολιτισμού και της δια- σκέδασης στις μέρες μας.

Η GCDS, premium, streetstyle, νεανική και μοντέρνα, είναι μία από τις πρώτες μάρκες που «γεννήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης». Η διάσημη ινφλουένσερ και προσωπική φίλη των ιδρυτών Chiara Feragni, δημιούργησε ένα τεράστιο θόρυβο γύρω από τη μάρκα, απογειώνοντας τη στο Instagram. Σήμερα η GCDS έχει πάνω από 570.000 πιστούς ακόλουθους.

Η GCDS είναι η απόλυτη μάρκα της στιγμής! Γεμάτη ζωντάνια, σλόγκαν και συνθήματα είναι ο ορισμός του INSTAGRAMMABLE! Είναι το «MUST HAVE» brand για τους σύγχρονους νέους.

Η συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως GCDS χαρακτηρίζεται από έντονα, ροκ, γεωμετρικά, απίθανα σχέδια που καθηλώνουν. Χρώματα που ξαφνιάζουν. Σημείο κατατεθέν το μεταλικό logo GCDS που τοποθετείται άλλοτε διακριτικά στη μετώπη και άλλοτε ιδιαίτερα έντονο στο βραχίονα. Μεταλλικές ρίγες εμπλουτίζουν τα ακροβραχιόνια ολοκληρώνοντας τη μοναδικότητα της συλλογής.

Share with your friends