Η Capsule Collection της Zeus + Δione έχει έμπνευση το Kαλλιμάρμαρο

Η Zeus + Δione μόλις κυκλοφόρησε μία capsule collection που περιλαμβάνει δύο μοντέλα γυαλιών ηλίου εμπνευσμένα από το ιστορικό Παναθηναϊκό Στάδιο, επίσης γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο.

Πίσω από την έμπνευση των AXIA και HESTIA, βρίσκεται μία ιστορία χιλιάδων χρόνων. Mία ιστορία ανθρώπινης εφευρετικότητας, αθλητικής υπεροχής και αρχιτεκτονικής καταξίωσης που σαγηνεύει τον κόσμο για γενιές. Το Καλλιμάρμαρο στάδιο, το οποίο χρονολογείται από το 330 π.Χ., αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων της νέας εποχής το 1896 και συνεχίζει να είναι ένα σημαντικό σύμβολο του Ολυμπιακού πνεύματος. Η αριστουργηματική του αρχιτεκτονική και το μάρμαρο του προκαλεί έκπληξη και θαυμασμό σε χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Το Καλλιμάρμαρο είναι το μοναδικό στάδιο στον κόσμο που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά από μάρμαρο. Χειροποίητα με ακρίβεια και προσοχή στη λεπτομέρεια, τα AXIA και HESTIA αποτελούν μια γιορτή της φόρμας και της αισθητικής. Οι λείες γραμμές και ο μίνιμαλ σχεδιασμός αποτίνουν φόρο τιμής στην κλασική αρχιτεκτονική του σταδίου, ενώ η χρήση εξαιρετικής ποιότητας υλικών διασφαλίζει τα υψηλά πρότυπα αντοχής, άνεσης και στυλ. Οι σκελετοί είναι διαθέσιμοι σε μία ποικιλία χρωμάτων και φινιρισμάτων. Ματ μαύρο, μπλε, και μπορντό, crystal μπλε και πράσινο καθώς και τα εντυπωσιακά φινιρίσματα με όψη μαρμάρου. Τα AXIA και HESTIA αποτελούν φόρο τιμής στην αγάπη του ελληνικού πολιτισμού για την ομορφιά, το χειροτέχνημα και τους αθλητικούς αγώνες. Κάθε ζευγάρι είναι ένα σύμβολο της δέσμευσής του brand για ποιότητα, δημιουργικότητα και αριστεία, αντανακλώντας τις αξίες που η Zeus + Dione προάγει σε όλο τον κόσμο.

Zeus + Δione Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου συνδυάζει υπερμεγέθη και σύγχρονη κομψότητα

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου SS23 της Zeus + Δione εκφράζει το αυθεντικό DNA του brand, μέσα από υλικά υψηλής ποιότητας, κλασικές φόρμες και εντυπωσιακές κολλήσεις. Ο εμπνευσμένος χαρακτηριστικός σχεδιασμός της Zeus + Δione είναι παρών σε όλη τη συλλογή χρησιμοποιώντας σύγχρονη γοητεία με λαμπερά και ματ φινιρίσματα, cut outs και εκλεπτυσμένα μεταλλικά στοιχεία. Η έμπνευση πίσω από τη συλλογή είναι ένας ύμνος στο ελληνικό φως και τοπίο. Η χρωματική παλέτα, σε μαύρο, λευκό, μπλε, πράσινο και μπεζ μας ταξιδεύουν στα γαλαζοπράσινα νερά και τις χρυσαφένιες πεδιάδες της χώρας.

Share with your friends
Previous Post

God Can’t Destroy Streetwear

Next Post

Οpticomm: 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας!