“Γενηθήτω φως” και το ελληνικό καλοκαίρι το πήρε στα σοβαρά

Το φως είναι ένα από τα πιο πολύτιμα στοιχεία της Ελλάδας, και το ΦAOS της – το φως δηλαδή κατά την αρχαιότητα – είναι το στοιχείο που προσδίδει ομορφιά σε ό,τι αγγίζει. Από την πλούσια ιστορική κληρονομιά, έως τα κρυστάλλινα νερά των θαλασσών όλα λάμπουν εντονότερα κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Τα ΦAOS μετουσιώνουν αυτή την ιδέα σε ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, για να μπορείτε να έχετε πάντα μία ηλιαχτίδα φωτός, οπουδήποτε και αν είστε.

Εμπνευσμένο από τις γνωστές και άγνωστες ομορφιές της Ελλάδας, το brand ΦAOS αποσκοπεί στο να τις διαδώσει σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσει μία βαθύτερη σύνδεση και κατανόηση με τους συμπατριώτες μας και όσους ζουν στην Ελλάδα. Ως εκ τούτου, όλα τα γυαλιά ηλίου ΦAOS σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα, όχι μόνο για να τονώσουν την τοπική οικονομία και κοινωνία, αλλά για αιχμαλωτίσουν καλύτερα τις αξίες αυτές τόσο στο προϊόν αλλά και σε ό,τι τα συνοδεύει, το κουτί, τη θήκη, το πανάκι. Πιστοί σε αυτή τη προσέγγιση, σχεδιάσαμε και ονοματίσαμε την εναρκτήρια μας κολεξιόν βασισμένοι σε επτά νησιά, ενσωματώνοντας έτσι την φιλοσοφία ζωής, τα χαρακτηριστικά του περιβάλλοντος και της αρχιτεκτονικής τους στα χρώματα και τα σχέδια των γυαλιών μας. Επιπρόσθετα, το ΦAOS υποστηρίζει έμπρακτα τη προσπάθεια για μία πιο περιβαλλοντικά ευαίσθητη βιομηχανία μόδας και αποσκοπεί στην ελαχιστοποίηση του ενεργειακού του αποτυπώματος ως brand. Για τον λόγο αυτό επιλέγουμε κατασκευαστές που παράγουν και λειτουργούν με τον πιο ενεργειακά αποδοτικό τρόπο, χρησιμοποιούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και ανακυκλώνουν ή αξιοποιούν ανακυκλωμένα υλικά και πρώτες ύλες.

Κατασκευασμένα από ύψιστης ποιότητας πρώτες ύλες, όλα τα χειροποίητα γυαλιά μας παρέχουν ενισχυμένη αντοχή στον χρόνο και βελτιωμένη αίσθηση εφαρμογής. Όλα τα ΦAOS συνοδεύονται με φακούς από τα εργοστάσια της Zeiss για ασύγκριτη άνεση σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Η γραμμή παραγωγής μας πιστοποιείται για την διαδικασία διαχείρισης ενέργειας και βιομηχανικών αποβλήτων κατά ISO 14001:2015 και ISO 9001:2015.

Όλα τα γυαλιά ηλίου ΦΑΟS, συνοδεύονται από μία χαρακτηριστική τσάντα, ένα υψίστης ποιότητας επαναχρησιμοποιούμενο κουτί (από ενεργειακά υπεύθυνο μίγμα πρώτων υλών σύμφωνα με το πρότυπο FSC C156708 από το Forest Stewardship Council), πανάκι καθαρισμού από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού (που συλλέχθηκαν από τους ωκεανούς παγκοσμίως) και πρακτική θήκη από φιλική προς το περιβάλλον δερματίνη.

Share with your friends