zeus_dione_eyemagazinegreece

ZEUS+ΔIONE: Η διατήρηση της Ελληνικής ταυτότητας μέσα από τη χειροποίητη δημιουργία

Στον πυρήνα της Νέας Οπτικής Group βρίσκεται μια φιλοδοξία – μια δέσμευση ανάδειξης της χειροποίητης δημιουργίας που κρύβεται πίσω από το ελληνικό γυαλί ανώτερης ποιότητας. Αυτή η φιλοσοφία ταυτίζεται με εκείνη των συνεργατών της στη Zeus+Δione, αφού μοιράζονται το ίδιο όραμα και πάθος για την ελληνική κληρονομιά. Μαζί, έχουν ξεκινήσει ένα δημιουργικό ταξίδι, με γνώμονα την ικανότητά τους να διατηρήσουν ζωντανή την ελληνική ταυτότητα.

Tο 2016, όταν η Zeus+Δione οραματίστηκε την πρώτη της συλλογή γυαλιών ηλίου, αναζήτησε συνεργάτες με γνώση και εμπειρία στο χειροποίητο γυαλί κι έτσι γεννήθηκαν τα πρώτα γυαλιά Zeus+Δione που έφεραν την υπογραφή της Νέας Οπτικής Group, τιμώντας την ελληνική χειροποίητη δημιουργία και εμφυσώντας τη στη σύγχρονη μόδα. Η κοινή τους προσπάθεια πηγάζει από το σεβασμό στην ελληνική κληρονομιά και αυτή ακριβώς η ουσία διαπερνά κάθε συλλογή, κάθε σεζόν.

Αντλώντας έμπνευση από τον πλούτο του ελληνικού πολιτισμού, σχεδιάζονται και κατασκευάζονται τα χειροποίητα γυαλιά Zeus+Δione, με σεβασμό στη
λεπτομέρεια και την ποιότητα. Η συνεργασία αυτή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον αμοιβαίο σεβασμό και τη βαθιά κατανόηση της σημασίας της διατήρησης της ελληνικής ταυτότητας. 

Η συνεργασία αυτή βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τον αμοιβαίο σεβασμό και τη βαθιά κατανόηση της σημασίας της διατήρησης της ελληνικής ταυτότητας. Μέσω αυτής της κοινής προσπάθειας, κατασκευάζονται γυαλιά που ενσαρκώνουν το πνεύμα της Ελλάδας και διηγούνται μια ιστορία πολιτισμού και τέχνης, που αντηχεί σε όλο τον κόσμο.

zeus_dione

Σε κάθε design αντανακλάται το ελληνικό στοιχείο, ενώ κάθε σχέδιο ενώνει άψογα τη σύγχρονη με τη διαχρονική κομψότητα, αποτίοντας φόρο τιμής στους
τεχνίτες και δημιουργούς του.

Για να γιορτάσει τη δεκαετή παρουσία της στη βιομηχανία της μόδας, η Zeus+Dione με δημιουργικό διευθυντή τον Mario Schwab, διοργάνωσε την πρώτη
της επίδειξη μόδας, όπου παρουσίασε τη Resort 24 συλλογή της, τιμώντας ταυτόχρονα την αξία των τεχνιτών και των συνεργατών της.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό πλωτό μουσείο Hellas Liberty στον Πειραιά, επιδεικνύοντας την ικανότητα και δέσμευση του brand να συνδυάζει με απαράμιλλο τρόπο μόδα, καινοτομία, ελληνικό πολιτισμό και παράδοση.

zeus_dione
Share with your friends
Tags: