Zeiss ClearView

Η επόμενη γενιά ετοιμοπαράδοτων φακών, freeform κατασκευής.

Γεγονός είναι ότι με τους συμβατικούς φακούς συχνά δημιουργείται ένας συμβιβασμός μεταξύ οπτικής απόδοσης και αισθητικής. Η ανάγκη για πιο λεπτούς και επίπεδους φακούς, θυσιάζει κατά κάποιον τρόπο την οπτική απόδοση ιδιαίτερα στην περιφέρεια.
Η ZEISS δημιούργησε τη νέα σειρά ετοιμοπαράδοτων οφθαλμικών φακών – ZEISS ClearView, με την οποία η όραση είναι ακόμα πιο καθαρή τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια του φακού. Με τους ZEISS ClearView φακούς, οι διοπτροφόροι θα έχουν εξαιρετική όραση, καθώς οι συγκεκριμένοι φακοί είναι πιο επίπεδοι και λεπτοί σε σχέση με συμβατικούς φακούς σφαιρικής ή ασφαιρικής κατασκευής. Η καμπυλότητα μειώνεται χωρίς να θυσιάζεται καθόλου η όραση στην περιφέρεια του φακού, γεγονός που οδηγεί σε οφθαλμικούς φακούς εξαιρετικής αισθητικής. Όπως όλοι οι οφθλαμικοί φακοί ZEISS, οι φακοί ClearView παρέχουν απόλυτη UV προστασία χάρη στη τεχνολογία UVProtect. Είναι διαθέσιμοι με όλες τις premium επιστρώσεις ZEISS DuraVision – που προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα όπως αντοχή στις γρατζουνιές, αντιανακλαστικές ιδιότητες και εύκολο καθαρισμό αλλά και με την ZEISS BlueGuard UV για περισσότερη προστασία από το μπλε φως.

Έως 16% πιο λεπτοί
16% πιο λεπτοί από τους συμβατικούς σφαιρικούς φακούς και 8% πιο λεπτοί από τους συμβατικούς ασφαιρικούς φακούς – χωρίς κανέναν απολύτως συμβιβασμό στην όραση.

Έως 49% πιο επίπεδοι
49% πιο επίπεδοι από τους συμβατικούς σφαιρικούς φακούς και 32% πιο επίπεδοι από τους συμβατικούς ασφαιρικούς φακούς – με τέλεια οπτική απόδοση.

x3 διευρυμένη ζώνη όρασης
3 φορές πιο διευρυμένη ζώνη καθαρής όρασης σε σχέση με τους συμβατικούς ασφαιρικούς φακούς.

Freeform κατασκευή σε ετοιμοπαράδοτους φακούς
Κατασκευή σημείο προς σημείο συνυπολογίζοντας 700 διαφορετικές παραμέτρους σε κάθε φακό.

Share with your friends
Previous Post

Η MIDO 2023, με πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση και νέο αέρα!

Next Post

Zeiss DuraVision BlueGuard UV