Native Vision: Προστασία και άνεση για τα μάτια σας

Στη χώρα της απαράμιλλης ομορφιάς και της πλούσιας ιστορίας, ο ελληνικός ήλιος λάμπει επίμονα, φέρνοντας ζωή και ζεστασιά σε ό,τι αγγίζει. Ωστόσο, με την έντονη ηλιακή ακτινοβολία έρχεται η ανάγκη για προστασία, ειδικά για τα μάτια μας.

Η Native Vision®, το Νo 1 Ελληνικό brand οφθαλμικών φακών, έχει ανταποκριθεί στην πρόκληση ενσωματώνοντας καινοτόμες, υψηλής ποιότητας τεχνολογίες φακών που παρέχουν εξαιρετική προστασία και άνεση, ακόμη και κάτω από τον πιο σκληρό ήλιο της Μεσογείου.

Η πρόταση αξίας Native Vision®

Η Native Vision® κατανοεί ότι το κλειδί για την παροχή των καλύτερων προϊόντων και υπηρεσιών για την όραση, έγκειται στο σχεδιασμό προϊόντων που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών τους. Με τη συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές τεχνολογίας και τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας, η Native Vision® δημιούργησε φακούς προσαρμοσμένους στο μοναδικό κλίμα και τον τρόπο ζωής της περιοχής της Μεσογείου. Η δέσμευση της μάρκας στην ποιότητα, την καινοτομία και την ικανοποίηση των πελατών της έχει ήδη ενισχύσει την Ελληνική εξειδίκευση στην συνείδηση του δικτύου των οπτικών που συνεργάζεται.

Χρειάζομαι προστασία από το μπλε φως μόνο σε εσωτερικούς χώρους;

Η μεγαλύτερη πηγή μπλε φωτός είναι ο ήλιος και η χρήση γυαλιών οράσεως με κοινό φίλτρο μπλε φωτός που καλύπτουν τις τεχνητές πηγές, όπως οι ψηφιακές οθόνες, δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά και σε εξωτερικούς χώρους. Η έρευνα και καινοτομία της ομάδας Native Vision® παρουσιάζει την ιδανική λύση για πλήρη προστασία από το μπλε φως, είτε ο χρήστης βρίσκεται σε εσωτερικό είτε βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο. Ο φακός Native Vision® Blue Rest είναι τα γυαλιά οράσεως που συνδυάζουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξίσου αποτελεσματικά, χάριν στο ειδικό φίλτρο Yellow Light που φιλτράρει το φάσμα φωτός μεταξύ 580 και 590 nm, επιτυγχάνοντας υπέρμετρη αύξηση της αντίθεσης ακόμα και σε συνθήκες κακής ορατότητας και ειδικά τη νύχτα.

Ο συνδυασμός Blue UV420 και φίλτρου κίτρινου φωτός καθιστούν το Blue Rest τον ιδανικό σύμμαχο προστασίας μπροστά από ψηφιακές οθόνες αλλά και πίσω από το τιμόνι.

Πλήρης προστασία όλο το 24ωρο σε όλες τις συνθήκες χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουμε γυαλιά. Θα εντυπωσιαστείτε με τους φακούς Blue Rest, ειδικά όταν οδηγείτε τη νύχτα. Η λάμψη εξαφανίζεται, οι αποστάσεις είναι πιο εύκολο να εκτιμηθούν και τα αντικείμενα μπορούν να εντοπιστούν άμεσα.

Μείωση του φάσματος φωτός

Το φάσμα φωτός μειώνεται πλήρως για μήκη κύμα- τος έως 410 nm και κατά 86% μεταξύ 410-420 nm. Μια πρόσθετη μείωση του φάσματος φωτός στα 585 nm επιτρέπει όραση χωρίς λάμψη και υψηλή αντίθεση.

Το brand Native Vision® αναπτύσσεται από την εταιρεία Vision Project IKE που είναι μέλος του Nea Optiki Group και διαθέτει γραφείο καθημερινής εξυπηρέτησης σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο e-mail [email protected]
Share with your friends